ЗВЕРНЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ФІРМИ "ІМПЕРАТИВ ПЛЮС" 

Шановні друзі!

Унікальна справа!!!

Юридична фірма «Імператив Плюс» систематично інформує громадськість про здійснювані нею екоправові проекти по захисту конституційного права громадян України  на безпечне для життя і здоров’я природне довкілля (ч. 1 ст. 50 Конституції України).

Основою цих проектів є заявлення від місцевих жителів масових позовів до забруднювачів про відшкодування моральної шкоди через порушення вищевказаного права.

За основу береться принцип, за якого забруднювач має платити соціуму моральне відшкодування, доти, поки  або не припинить свою протиправну діяльність, або не екологізує виробництво.

По одному із цих проектів 11 грудня 2018 року о 9 годині у Києво-Святошинському суді Київської області (м. Київ, вул. Мельниченка, 1) відбудеться фінальне  судове засідання за позовом групи місцевих мешканців до Києво-Святошинської райради та Києво-Святошинського управління ЖКГ про відшкодування моральної шкоди через протиправну діяльність полігону ТПВ між селами Крюковщина і Тарасівка.

Приходьте!!!! Підтримайте!!!

Якщо суд винесе законне і справедливе рішення, то воно має стати першим в аспекті  аварійного функціонування подібних полігонів в Україні.

Сума заявлених позовних вимог перевищує 50 млн. грн.


З повагою,

директор 

ПП «ЮФ «Імператив Плюс» О.В. Лупейко

10.12.2018